Meillä on ollut syksyn aikana käynnissä muutosprosessi – olemme ottamassa käyttöön uuden nimen.

Kun aloitin yritystoiminnan pian viisi vuotta sitten, keskittyi se pääasiassa sisällöntuotantoon ja sen hetkinen markkinakin oli sellainen, että sisältötoimistoja haettiin paljon. Vuosien varrella toimintamme on kuitenkin kehittynyt ja kasvanutkin, asiakastarve on myös muuttunut. Olemme tänään paljon enemmän viestinnän strateginen kumppani kuin ainoastaan sisältötoimisto. Palveluvalikoimakin on laajentunut yhä enemmän myös visuaaliseen suunnitteluun ja www-suunnitteluun, vaikka sisältöjä edelleen runsaasti tuotammekin etenkin asiakkaidemme verkkosivuille.

1. tammikuuta 2021 alkaen toimimmekin hieman uudistuneella nimellä : Viestintätoimisto Loistava

Olen harkinnut työllistämistä ja yhtiömuodon vaihtamista jo jonkin aikaa, nyt aika tuntui olevan tällekin uudistukselle kypsä. Muutoksen myötä yhtiömuoto vaihtuu, ja Loistavasta tuli myös työnantajayritys tänä syksynä. Samalla ajattelin, kun yhtiömuodon vaihdoksen myötä y-tunnus pitää joka tapauksessa vaihtaa, että rekisteröidään nyt samalla kerralla meitä paremmin kuvaavampi nimi.

 

Operatiivinen toiminta säilyy ennallaan

Käytännön yhteistyöhön asiakkaiden kanssa muutoksella ei ole vaikutusta – yhteistyö säilyy samanlaisena kuin tähänkin asti. Viestintätoimisto Loistava työllistää yrittäjän itsensä lisäksi yhden vakituisen työntekijän ja vakituisesti myös yhden kevytyrittäjän. Yhteistyöverkostossamme on lisäksi lukuisia muita ammattilaisia viestinnän ja median alalta.

Verkostoomme kuuluu huikeita ammattilaisia niin Järviseudulta kuin Etelä-Pohjanmaalta laajemmin sekä tietysti myös muualta Suomesta. Tänäkin vuonna olemme saaneet uusia, hienoja yhteistyökumppaneita. Verkostossa toimimisen etu on se, että jokainen saa olla parhaimmillaan ja tehdä töitä juuri omalla intohimosektorillaan.

Haluan kiittää vielä näin vuoden päättyessä asiakkaitamme – on ollut ilo tehdä töitä kanssanne. Tänä vaikeana vuotena minulle on tuottanut suurta iloa tulevaisuuteen uskovat asiakkaat, jotka kehittävät organisaatiotaan ja työyhteisöään tilanteesta huolimatta, tai ehkäpä juuri sen vuoksi!

Oman yhtiön kehitys ja kasvu ei tietenkään olisi mahdollista ilman asiakkaita, joten suuri kiitos kuuluu toki tästä meidänkin askeleesta asiakkaille.

 

Kiinnostaisiko tämä artikkeli kaveria? Laita jakoon!

Jätä kommentti

Jätä kommentti