Kuka olen

Kuka on Loistavan Susanna? Lue esittelyni ja yritykseni tarina tältä sivulta.

Viestintätoimisto Loistavan tekijät.

Sisällöntuottaja, sukellustoimittaja, viestinnän asiantuntija ja maaseutuvaikuttaja.

Loistavan Susanna

Susanna Korkiatupa.

Susanna Korkiatupa
Toimittaja, viestinnän asiantuntija
susanna@loistavaa.fi
044 589 6234

Sijainti: Vimpeli, Koskelan kylä.

Mitä teen ja kuka olen: Asiakasyritysten ulkoistettu viestinnän tekijä ja sisällöntuottaja. Lehdentekijä. Kaikkien mahdollisten lankojen hyppysissä pitelijä ja yrittäjä. Maaseutufani ja haja-asutusalueella asuva luonnon ihmettelijä.

Koulutus ja kokemus: Yritysviestinnän tradenomi (SAMK), käynnissä viestinnän maisteriopinnot (FM, Vaasan yliopisto); viestintätoimistossa työskentelyä since 2009, sitä ennen kaupantätinä myyjänä ja vuorovastaavana Lidl Suomi Ky:n palveluksessa ensin Alajärvellä, sitten Kankaanpäässä. Olen työskennellyt myös maitotilalla. Viestintäalan yrittäjänä 1.4.2016 lähtien.

Erikoisosaamistani: Olen semmoinen wonder woman, minulla on kyky tietää, mitä asiakas tarvitsee ennen kuin hän osaa sitä edes pyytää. Olen taitava projektien johtamisessa ja tarinankerronnassa. Näen mielelläni mahdottomuudet mahdollisuuksina.

Työssäni parasta: Tarinat ja ihmiset. Luottamuksen saavuttaminen.

Vapaa-aika: tytär, hevoset, ratsastus, belgianpaimenkoira, kissat, lintujen talviruokinta, luonnossa liikkuminen, sienestys, sukellusjutut, omakotitalon remontointi ja ylläpito, äänikirjat ja fyysiset kirjat, yliopisto-opinnot, järjestötoiminta.

YRITYSTARINA

Miten Viestintätoimisto Loistava sai alkunsa

Lapsena rakastin kirjoittaa, piirtää, lukea ja näytellä. Kun yläasteella alettiin harjoitella ainekirjoitusta, en koskaan kirjoittanut aiheainetta, vaan halusin sen sijaan aina itse keksiä jonkin tarinan. Milloin kirjoitin surullisista lohikäärmeistä, milloin lohduttomista teinirakkauksista.

Perustin Viestintätoimisto Loistavan (silloin nimellä Loistava sisältötoimisto) keväällä 2016. Olin saanut siihen mennessä työskennellä viestintätoimistossa jo vuosia. Olin saanut olla osa mahtavaa työyhteisöä, jossa johtajilla oli ymmärrystä antaa työntekijöiden itse vaikuttaa työskentelyaikoihin ja -paikkaan. Siksi teinkin paljon etätöitä. Tuo ymmärtäväinen työnantaja oli ymmärtäväinen myös silloin, kun ilmoitin haluavani irtisanoutua ja perustaa oman yrityksen. Teemme edelleen yhteistyötä.

Vuosien varrella toiminta on kehittynyt, kasvanutkin vain muuttaakseen jälleen muotoaan. Lähtökohdat ovat kuitenkin pysyneet samana: päätyöni on olla ulkoistettu sisällöntuotannon kumppani asiakasyrityksille. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös visuaalinen ja websuunnittelu. Luotettavan yhteistyöverkoston avulla pystymme palvelemaan monenlaisissa viestinnän tarpeissa. Teen yhteistyötä myös muun muassa Rakkaudella Marre, Mainostoimisto FramillinJapo Palveluidenkäännöstoimisto Lingon, WebDesign Miia YlisenMainostoimisto Ikonoksen ja valo- ja videokuvaaja Tuukka Kivirannan kanssa. Verkostona työskentely antaa mahdollisuuden työskennellä joustavasti mutta ennen kaikkea asiakkaita optimaalisella työpanoksella palvellen. Verkostona työskentely antaa jokaisen toimijan olla parhaimmillaan – näin myös asiakkaat saavat parasta mahdollista tekemistä.

-Susanna