Kerron hieman, mitä minulle tällä hetkellä kuuluu.

Perustin Loistava sisältötoimiston maaliskuussa 2016. Minulla oli silloin selkeä visio keskittyä vain sisällöntuotantoon, mikä vaikutti myös yrityksen nimeämiseen. Pian kuitenkin palvelu laajeni, sillä asiakkaat kysyivät yhä enemmän myös graafisen suunnittelun ja www-toteutusten palveluita. Nykyään Loistava onkin ehkä enemmän viestintätoimisto, koska palveluita on tullut lisää.

Verkostossani on hyvä määrä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa työstämme asiakkaiden projekteja yhdessä. Yhä enemmän ostan erilaisia täydentäviä palveluita palvellakseni kokonaisvaltaisesti asiakkaitani. Välillä apunani on ollut työharjoittelijakin. Nyt on alkanut kuitenkin tuntua siltä, etten halua enää pyörittää yrityksen arkea ihan yksin. Vaikka minulla erinomaisia yhteistyökumppaneita onkin, työskentely on projektikohtaista. Olenkin käynnistänyt etsinnät ”sen oikean” kumppanin löytymiseksi. Katsotaan, mitä tästä tulee.

Tein myös alkuvuodesta päätöksen, että haluan syventää asiantuntijuuttani. Aloitin syksyllä opinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa viestinnän parissa. Tarkoitus on edetä lopulta yliopistotutkintoon. Koska haluan keskittyä nyt välillä oman osaamisen ja yritystoiminnan kehittämiseen, niin on välttämätöntä luopua joistakin luottamustehtävistä. Mutta eiköhän niiden aika tule taas, kun on enempi aikaa. Nyt myös tuntuu, että haluan antaa enemmän aikaa perheelle. Olen myös huomannut, että luovassa työssä joutuu keskittymään erityisen paljon palautumiseen. Mukavakin tekeminen kääntyy äkkiä itseään vastaan, jos ohjelmaa on liian paljon. Kiire ja stressi häiritsevät selkeästi keskittymiskykyä ja heikentävät työn laatua. Siispä: enemmän aikaa itselle ja perheelle.

Töissä on näin syksyllä käynnissä mukavia projekteja. Asiakkaille tehdään uutiskirjeitä, tiedotteita, verkkosivuja ja päivitetään esitteitä. Käynnissä on myös viestintään liittyviä hankkeita. Tehdään jäsenlehteä, asiakaslehteä ja markkinointivideota ja otetaan valokuvia. Kirjoitetaan myös ihan perinteisiä aikakauslehtiartikkeleita. Mukavinta tuntuu edelleen itselle olevan lehtien tekeminen, etenkin jos siihen on käytettävissä tarpeeksi aikaa ja tiimityö toimii.

-Susanna

 

Kiinnostaisiko tämä artikkeli kaveria? Laita jakoon!

Jätä kommentti

Jätä kommentti