Viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen

Pohditko, miten organisaatiossanne kannattaisi viestiä?

Tarvitsetko apua viestinnän suunnitteluun ja ehkä toteuttamiseenkin?

Tuntuuko viestinnän kenttä loputtomalta suolta, joka on vain oman toimen ohella kiireessä tehtävää pakkopullaa?

Ei hätää – anna meidän auttaa!

Viestinnän suunnittelu

Viestintäsuunnitelma voidaan tehdä koko organisaatiolle tai yksittäiselle tapahtumalle tai kampanjalle. Myös työyhteisöviestinnän parantamiseksi voidaan tehdä suunnitelma.

Koko organisaation viestintää suunniteltaessa prosessi aloitetaan nykytilan kartoituksella. Suunnitteluun hyvänä työkaluna ovat workshopit, joihin voivat osallistua kaikki organisaation avainhenkilöt tai haluttu ryhmä.

Workshop-työskentelyä käytetään hyödyksi myös pienemmissä suunnitelmissa. Siinä määritellään yhdessä esimerkiksi tapahtumamarkkinoinnin tavoitteet, kohderyhmät, kanavat, toimenpiteet, aikataulut, vastuut ja mittarit.

Workshopista asiakas saa aina suunnitelman dokumenttina, jonka voi heti ottaa käyttöön viestinnän toteutuksessa ja jakaa koko organisaatiolle. Suunnittelun workshopit määritellään aina asiakkaan tarpeita vastaamaan.

Viestinnän suunnittelun suurin hyöty asiakkaalle on, että organisaatio saa työskenneltyä viestinnän kehittämisen eteen tehokkaasti päivän tai aamupäivän aikana asiantuntijan ohjauksessa. Workshopissa on myös tilaisuus kysyä viestintään liittyviä kysymyksiä ja saada niihin vastauksia. Organisaation koosta ja suunnitelman laajuudesta riippuen Viestintätoimisto Loistavasta workshopeihin osallistuu 1–2 asiantuntijaa.

Laskemme mieluusti tarjouksen juuri teille. Organisaation koko ja suunnitelman kohde (esim. yksittäinen tapahtuma vrs. ison organisaation viestintä) vaikuttavat hinnoitteluun. Ota yhteyttä!

Viestinnän suunnittelua ja toteutusta, viestintäworkshopit.

Asiakkaidemme kokemuksia

Vesa Alanko-Luopa, toimitusjohtaja

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy

”Olemme tehneet yhteistyötä Loistava sisältötoimiston kanssa useissa viestintään ja markkinointiin liittyvissä toimenpiteissä. Yhteistyömme aihealueet ovat olleet hyvin laaja-alaisia johtuen elinkeinoyhtiömme toiminnan monialaisuudesta.

Yhteistyömme on ollut saumatonta ja saamamme palvelu ammattitasoista, jossa palvelulle asetetut tavoitteet ovat toteutuneet kiitettävästi.

Voin lämpimästi suositella myös muille Loistava sisältötoimiston tarjoamia palveluita viestintään, sisällönsuunnitteluun ja markkinointiin liittyvissä asioissa.”

Etsitkö ideoita
tai osaavaa toteuttajaa
organisaatiosi viestintään?

Ota yhteyttä, niin aloitetaan!