Sisällöntuotanto

Tarvitsetko apua organisaatiosi tekstien kanssa? Esimerkiksi

  • verkkoartikkeleita
  • lehtijuttuja
  • mediatiedotteita
  • uutiskirjeitä tai
  • esitetekstejä?

Tuotamme näitä kaikkia organisaatiosi tarpeisiin vastaten. Tutustu ja ota yhteyttä!

Sisällöntuotantoa ammattitaidolla

Voit luottaa osaamiseemme, sillä tarkistamme aina faktat ja haastattelemme ammattimaisesti. Haastateltavat saavat tarkistaa tekstit ja sinun tarvitsee vain hyväksyä tuotos ja julkaista se.

Sisältöä nettiin ja someen

Osa asiakkaistamme ulkoistavat myös julkaisemisen ja somejaot kokonaan meidän vastuullemme. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin, jos organisaationne arjessa ei aika tai osaaminen riitä yksittäisten julkaisujen tekemiseen ja jakamiseen.

Miten sisällöntuotanto tapahtuu?

Ohjeistus tai toiveet sisällöntuotannolle tulevat aina asiakkaalta. Voimme myös suunnitella yhdessä juuri teille sopivat sisällöt. Noudatamme sujuvasti erilaisia valmiitakin sisältösuunnitelmia. Saat tekemämme tekstit halutessasi myös monikielisinä. Käytämme käännöstöissä luotettavaa ja ammattitaitoista Lingo-käännöstoimistoa.

Sisällöntuotannon hinta

Sisällöntuotannon hinta vaihtelee tuotettavan kokonaisuuden mukaan. Yhden noin 3000 merkin artikkelin esimerkkihinta sisältäen haastattelut ja tarkistukset on 450 euroa. Sisällöntuotannossa käytettävä työaika vaihtelee niin aiheen kuin haastateltavien määrän mukaan. Mitä enemmän tekstiä varten pitää haastatella eri henkilöitä, sitä enemmän sisällöntuottaja käyttää aikaa tuotantoon. Työaikaan kuuluu tekstin tarkistuttaminen haastatelluilla ja tilaajalla sekä mahdollisten korjausten tekeminen tekstiin. Oikoluku kuuluu aina hintaan. Toisaalta pitkäkin juttu voi olla nopea kirjoittaa, jos toimeksianto on selkeä. Kiinnitä aina tilatessasi huomiota ohjeistukseen. Keitä haastatellaan, mitkä ovat tekstin päätavoitteet ja kuka on tavoitelukija? Liitä mahdolliset taustatiedot mukaan ja haastateltavien yhteystiedot. Sisällöntuottaja pystyy selvittämään taustatiedot ja yhteystiedot toki itsekin, mutta tähän kuluu aina työaikaa.

Mahdolliset matkakulut laskutetaan kulloinkin voimassa olevan Verohallinnon matkakulukorvauksen mukaisesti.

Sisältöä myös videoina ja kuvina

Mikäli tarvitset luotettavaa suunnittelijaa erilaisille video- tai kuvaproduktioille, olemme käytettävissä. Luotettavan ja ammattimaisen kuvaajaverkostomme kautta löydämme parhaat ratkaisut monenlaisille projekteille.

Asiakkaideni kokemuksia sisällöntuotannosta

Toni Harjula, toimitusjohtaja

Japo-yhtiöt

”Yhteistyö on ollut mutkatonta ja yhteisissä projekteissa aikataulut ovat pitäneet.

Olemme erityisesti pitäneet Susannan käytännönläheisestä tyylistä kirjoittaa juttuja ja siitä kokonaisvaltaisesta palvelusta, jossa olemme voineet kokonaisuudessaan ulkoistaa työt, joita emme itse pysty tekemään.”

Tarvitsetko
loistavaa sisältöä
organisaatiosi viestintään?

Ota yhteyttä, niin aloitetaan!