Asiakaslehdet, jäsenlehdet, henkilöstölehdet...

Loistavan perustajalla on vahva kokemus erilaisten sidosryhmälehtien tuottamisesta. Lehti voi olla paperinen tai sähköinen, ilmestyä vain kerran tai säännöllisesti. Yhteistyökumppaneidemme joukosta löytyy myös luovaa ammattitaitoa lehtien visuaalisen ilmeen loihtimiseen, taittoon sekä painopinnan valmistukseen aina materiaalien valinnasta viimeistelyyn.

Lehtien tekemisessä budjettiin vaikuttaa kuinka usein lehti ilmestyy, minkälaisia vaatimuksia toimitukselliselle sisällölle asetetaan, kuinka paljon sisältöä joudutaan ostaa vai voitteko organisaation sisällä tuottaa kustannustehokkaasti osan sisällöistä, minkälaiselle paperille painetaan ja kuinka lehti jaellaan. Kutsu meidät kylään, niin suunnitellaan teille yhdessä sopiva ihan oma lehti.

Vaihtoehdot

Lehden voi tuottaa säännöllisen viestintäyhteistyön lomassa tai erillisenä projektina, jolloin luomme yhdessä viestintästrategiaanne pohjautuvan vuosisuunnitelman. Vastaamme siitä, että pysymme aikataulussa ja joka numero toteutuu laadukkaasti ja tehokkaasti toivomallasi tavalla. Voimme tulla esittelemään ja kertomaan, mistä lehden tekeminen aloitetaan ja mitä osa-alueita siinä tulee olla.

Lisäresurssia tiimiisi?

Voit myös ostaa työaikaamme jo olemassa olevan lehden tuottamiseen, kehittämiseen tai uudistamiseen. Tutustu aluksi hinnastoon täällä.

Oman lehden etuja

  • sinä / yrityksesi saat itse päättää, mitä aiheita ja miten lehti käsittelee
  • pitkällä aikavälillä muodostuu lukijasuhde, hyvästä lehdestä tulee kaveri = sitouttaa kohderyhmän
  • printtijulkaisu erottuu nykypäivän sähköisen viestinnän tulvasta
  • asioita voi käsitellä monipuolisesti ja tarvittaessa hyvinkin syvällisesti
  • laadukas sidosryhmälehti on paras kanava kertoa omista tuotteista tai palveluista
  • lehteä pidetään luotettavana kanavana
  • mahdollisuus ilmoitusmyyntiin.