Yritys 2018-01-01T17:16:21+00:00

Loistava sisältötoimisto esittäytyy

 

Loistava sisältötoimisto on yhden naisen viestintätoimisto Järviseudulla, Vimpelissä. Tutustu palveluihini täällä. Kattavan kumppaniverkostoni avulla pystyn palvelemaan myös isommissa kokonaisuuksissa. Tutustu referensseihin.

Viestinnän palvelut ulottuvillasi

Loistava on paikallinen kumppanisi viestinnässä ja markkinoinnissa. Selkeä ja avoin hinnoitteluni helpottaa budjetointia. Voit ostaa minulta yksittäisiä viestinnän toimenpiteitä tai kokonaisvaltaista viestinnän suunnittelua ja toteutusta räätälöidyllä sopimuksella. Kaikkea toimintaani ohjaa ehdoton luottamus, kunnioitus sekä iloinen ja palvelualtis asenne.

Loistava sisältötoimisto noudattaa kaikessa toiminnassaan seuraavia arvoja:

  • Loistava palvelu. Mahdollisimman hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu. Toiminnassani tärkeintä on auttamisen halu, ja halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Kohtelen myös kaikkia yhteistyökumppaneita asiallisesti ja ystävällisesti. Jokainen kumppani on arvokas.
  • Luotettavuus. Jos olen jotain luvannut, se pitää. Kukaan ei ole virheetön, mutta virheistä tulee kantaa vastuu, jos niitä tulee. Kaikki yhteistyökumppanuuteen tai asiakassuhteisiin liittyvät seikat tai tiedot ovat aina turvassa.
  • Aitous.  Kaikki asiakkaat ja yhteistyökumppanit ansaitsevat aitoa kanssakäymistä.
  • Innostus. Kykyä innostua ja kiinnostua tarvitaan luovalla alalla. Toimialasta riippumatta pystyn melko hyvin heittäytymään aiheeseen kuin aiheeseen.
  • Paikallisuus. Kaikissa yrityksen hankinnoissa suosin paikallisia toimijoita niin pitkälle, kuin se on mahdollista.