Viestinnän projektiosaaja pitää lankoja käsissään

Tällä sivulla on muutamia referenssejä projekteista, joissa olemme olleet mukana. Jos haluat kuulla jostain projektista enemmän tai kokeilla, olisiko Loistava sisältötoimisto sopiva yhteistyökumppani teidän viestintäänne, saat parhaiten yhteyden soittamalla 0445896234 tai laittamalla sähköpostia.

Hankeviestintä

"Tilasimme Susannalta ”kevyen ilmeen” hankkeellemme sekä www-sivut, A4-mainoksen ja lehdistötiedotteen.
Susanna paimensi meitä hyvin, niin että kaikki tuli ajoissa tehtyä. Ilmeeseen olemme todella tyytyväisiä. Susanna on myös ammattilainen lehdistötiedotteiden teossa. Suosittelemme siis Loistavaa Susannaa!"
Sari Kujala

Tuottajuus alihankintana

Kumppania Oy ostaa meiltä muun muassa Sukeltaja-lehden tuottajan työtä, joka sisältää aikataulutusta, projektinhallintaa, kirjoittamista, editointia sekä oikolukua.

”Olemme todella tyytyväisiä Susannan kanssa työskentelyyn.
Mutkatonta
, hyväntuulista tekemistä ja laadukasta jälkeä.”
Leena Roskala, toimitusjohtaja

Asiakascaset verkkosivuille

JAPO on Järviseudun alueella toimiva verkko-operaattori. JAPO rakentaa valokuituverkkoa Järviseudulla, minkä markkinointia tukemaan toteutettiin asiakascaseja verkkosivuille ja jaettavaksi somekanaviin. Sopimukseen sisältyivät asiakascase-juttujen julkaisuaikataulun suunnittelu, haastattelupyynnöt, haastattelut, valokuvaus & muu sisällöntuotanto valmiiksi asiakkaalle.

”Yhteistyö on ollut mutkatonta ja yhteisissä projekteissa aikataulut ovat pitäneet. Olemme erityisesti pitäneet Susannan käytännönläheisestä tyylistä kirjoittaa juttuja ja siitä kokonaisvaltaisesta palvelusta, jossa olemme voineet kokonaisuudessaan ulkoistaa työt, joita emme itse pysty tekemään.”
Japo-yhtiöt
Toni Harjula, toimitusjohtaja

Viestinnän ja markkinoinnin materiaalit

Olemme toteuttaneet Mäkelä Alulle lukuisia viestinnän ja markkinoinnin projekteja mukaan luettuna säännöllisesti ilmestyvät uutiskirje ja henkilöstölehti. Lisäksi tehty printtilehteä uutiskirjeen artikkeleista, useita esitteitä ja tuotekortteja, valokuvausta ja tapahtumavalmisteluja sekä mediatiedotteita.

”Yhteistyö aloitettiin keväällä 2017, ja on ollut helppoa, joustavaa ja aikaan saavaa. Aikataulut ovat pitäneet ja materiaalit ovat olleet laadukkaita. Mielestäni myös toimialamme tuntemus on ollut riittävällä tasolla ja asiat on sisäistetty nopeasti, kun olemme kertoneet ja avanneet toimintaamme, niin että materiaalia on saatu toivotulla tavalla. Suosittelen Loistava sisältötoimiston palveluja.”
Mäkelä Alu Oy
Janne Lager, vientipäällikkö

Vuosikertomuksen taitto ja muut työt

Lukuisat projektit, mm. Vuosikertomuksen konseptointi, toimitus ja taitto.

Olemme tehneet yhteistyötä Loistava sisältötoimiston kanssa useissa viestintään ja markkinointiin liittyvissä toimenpiteissä. Yhteistyömme aihealueet ovat olleet hyvin laaja-alaisia johtuen elinkeinoyhtiömme toiminnan monialaisuudesta. Yhteistyömme on ollut saumatonta ja saamamme palvelu ammattitasoista, jossa palvelulle asetetut tavoitteet ovat toteutuneet kiitettävästi. Voin lämpimästi suositella myös muille Loistava sisältötoimiston tarjoamia palveluita viestintään, sisällönsuunnitteluun ja markkinointiin liittyvissä asioissa.
Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy
Vesa Alanko-Luopa, toimitusjohtaja