Kyllä minä olen töissä ollut jo kohta kaksi viikkoa. 😀 Ja blogiaiheita on vinossa pinossa ruutuvihkoon raapustettuna. Mutta kun se aika ei ole oikein piisannut viime aikoina.
Keväällä sain tosi mukavan puhelun, uuden työtarjouksen, ja siihen liittyen olen nyt koko elokuun toimittanut ja tuottanut Maaseudun aikakauslehti Farmia. Uutta numeroa pääsee lukemaantäältä, ihan vaikka nyt heti!
Maaseudun asioista hyppäsin seuraavaksi jäsenlehtien pariin, mitä niitäkin on oikein kiva tehdä. Asiakkaiden markkinoinnin ja viestinnän tilauksia olen aikatauluttanut loppuviikolle, ja ne tuovatkin mukavaa vaihtelua. Kyllä tämä työ vaan on ihanaa, vaikka kiirettä pitääkin. Kiire on kuitenkin ihan hyvä asia, koska kiireisenä saan eniten aikaan.
On sillä huonot puolensakin. Oman firman jutskat ovat tosiaan jääneet retuperälle, ja pari yhteistyökuviotakin kaipaisi jo kipeästi edistämistä, mutta minkäs teet.Ja ikävästi työkiireiden takia en päässyt ensimmäiselle lähiopetusviikolle, joka olisi alkanut eilen. Ennen lomaani mainitsin, että olen menossa opiskelemaan luonto-ohjaajaksi aikuisten monimuoto-opiskeluna. Saas nähdä, kuinka käy, kun ei näitä käsiä ole kuin vaivaiset kaksi.
Intoa piisaa kuitenkin työntekoon, ei tämä lähestyvä syksykään tunnu niin kauhean ankealta, vaikka minun makuuni vähän turhan aikaisin se yrittää tulla.
ps. Loppuu se veivuu -uutiskirjeenikin ilmestyi viime perjantaina, onneksi olin ehtinyt tehdä sen valmiiksi ennen lomaa. Tällä kertaa puhuin yrityksen bloggaamisesta ja yritysblogin perustamisesta, mikä on ollut toivottu aihe. Toivottavasti vinkeistä on ollut hyötyä! Uutiskirjeen voit lukeatäällä, jos se meni ohi.