Viestintäpalvelut yrityksille ja kunnille

Haetko viestinnän projektiisi sopivaa vetäjää tai tarvitsetko viestinnän hallintaan apua säännöllisesti? Ratkaisu voi olla viestinnän hallinta tai tuottaminen ostopalveluna. Viestinnän palvelumme on suunnattu yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat tehoa, osaamista, sisällöntuotantoa ja projektijohtamista yrityksensä viestintään ja markkinointiin. Toimipisteemme on Etelä-Pohjanmaalla, mutta toiminta-alueena on koko Suomi.

Viestintäpalvelullamme saat viestinnän ammattilaisen ostopalveluna yrityksesi tai organisaatiosi käyttöön juuri sellaiseksi ajaksi, kuin teillä tarvetta on. Kokonais- tai osittaisulkoistus on erinomaisen tehokas tapa toteuttaa yrityksen tai organisaation markkinointia. Toteutamme myös tapahtumamarkkinoinnin suunnittelun ja halutessasi koko tapahtumajärjestämisen avaimet käteen -periaatteella.

Mitä tahansa markkinoinnin ja viestinnän tarpeita tai kysymyksiä sinulla onkaan, ota yhteyttä. Katsotaan, voimmeko auttaa. Pääset tutkimaan esimerkkihinnastoamme täällä.

Viestintäpalvelut käytännössä

Esimerkiksi kymmenen tunnin kuukausisopimuksella pääsemme hienosti jo toteuttamaan viestinnän perustoimia. Homma toimii niin, että viestinnän asiantuntijamme joko osallistuu organisaation palavereihin ja sisällöntuotantoon TAI keräät itse aineiston ja toimitat sen meille. Voimme myös luoda kokonaan uuden viestintä- tai markkinointisuunnitelman, jota lähdemme toteuttamaan yhteistyössä.

Pk-sektorin yrityksillä ja pienillä kunnilla ei välttämättä ole omaa markkinointivastaavaa ollenkaan, mikä usein tarkoittaa sitä, että markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu tehdään oman toimen ohella silloin kun aikaa jää. Tämän päivän haastava työelämä on sellaista, että aikaa todella harvoin jää. Siksi niin moni hyötyisi ulkoistetusta viestintäpalvelusta. Tarvitsetko apua silloin tällöin, kerran kvartaalissa, viikoittain, kerran kuussa – kaikki on mahdollista ja räätälöitävissä juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Pyydä tarjousta, yhteystietomme löytyvät täältä.