Loistavat viestintäkoulutukset

Loistavan sisältötoimiston palveluihin kuuluvat myös erilaiset koulutukset ja luennot. Valmiiden viestintäkoulutusten lisäksi voimme räätälöidä juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi tarpeisiin sopivan koulutusmuodon. Voin pitää lyhyitä koulutuksia myös etänä.

Loistavat viestintäkoulutukset

Koulutukseni ovat worshop-tyyppisiä, osallistavia koulutuksia, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi tarpeita. Workshopit voidaan rakentaa esimerkiksi viestinnän suunnittelun tai sosiaalisen median käytön ympärille.

Voit myös tilata minut puhumaan tilaisuuteesi viestinnästä yleisesti. Esimerkiksi yleisluento viestinnästä pitää sisällään viestinnän eri tehtäviä, miksi viestintä epäonnistuu, miten viestintää suunnitellaan ja miten viestintää voisi parantaa. Varaa organisaatiosi tarpeeseen sopiva luento ja kysy tarjousta suoraan. Koulutan ja luennoin pääasiassa Järviseudun ja Etelä-Pohjanmaan sekä Keski-Pohjanmaan alueella.
Mahdolliset matkakulut Järviseudun ulkopuolelle lisätään hintoihin.

Esimerkkihinnastostani löydät esimerkkihinnat kahdesta koulutuksesta.  Tutustu hinnastoon täällä.

 

Viestintäkoulutus koko päiväksi?

Voit varata minut kouluttamaan koko päiväksi, jolloin aamupäivällä käydään läpi viestinnän merkitystä yleisesti ja iltapäivällä pureudutaan käytännönläheisesti viestintäsuunnitelman valmisteluun tai esimerkiksi tarinoiden hyödyntämiseen yritysviestinnässä.

 

Kokemuksia

”Saimme konkreettisia vinkkejä siitä, miten hankkeiden tuloksia voi tuoda esiin paremmin ja samalla parantaa hankkeiden vaikuttavuutta. Alkoi tuntua siltä, että hyvä viestintä on kaikille mahdollista!”
Eeva Arpala, kehittämissuunnittelija, Aisapari ry

”Susanna ei pelkästään ”luennoinut” vaan otti heti kuulijansa mukaan. Raikas esiintymistyyli. Uusia näkökulmia viestinnän arkeen. Suosittelen! :)”
Riitta Koivukoski, Suomen metsäkeskuksen Pohjalaiset metsät aktiivisiin käsiin -hanke