Loistavat viestinnän koulutukset

Loistavan sisältötoimiston palveluihin kuuluvat myös erilaiset koulutukset ja luennot. Valmiiden viestintäkoulutusten lisäksi voimme räätälöidä juuri sinun yrityksesi tai organisaatiosi tarpeisiin sopivan koulutusmuodon. Voin pitää lyhyitä koulutuksia myös etänä.

Loistavat viestintäkoulutukset

Koulutukseni ovat worshop-tyyppisiä, osallistavia koulutuksia, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi tarpeita. Koulutuksessa voidaan käydä läpi viestintäsuunnitelman tekeminen, yritysblogin tai -uutissivuston ylläpito ja aiheiden valinta, sisällöntuotantoa tai medianäkyvyyttä.

Loistavat luennot

Voit tilata minut puhumaan tilaisuuteesi viestinnästä. Esimerkiksi yleisluento viestinnästä pitää sisällään viestinnän eri tehtäviä, miksi viestintä epäonnistuu, miten viestintää suunnitellaan ja viestintäkeinojen esittelyä. Varaa organisaatiosi tarpeeseen sopiva luento ja kysy tarjousta suoraan. Koulutan ja luennoin Järviseudun ja Etelä-Pohjanmaan alueella.
Huomaathan, että voin pitää luentoja myös etänä!
Mahdolliset matkakulut Järviseudun ulkopuolelle lisätään hintoihin.

Esimerkkihinnastostani löydät esimerkkihinnat kahdesta koulutuksesta/luennosta. Tutustu hinnasto täällä.

 

Viestintäkoulutus koko päiväksi?

Voit varata minut kouluttamaan koko päiväksi, jolloin aamupäivällä käydään läpi viestinnän merkitystä yleisesti ja iltapäivällä pureudutaan käytännönläheisesti viestintäsuunnitelman valmisteluun tai vaihtoehtoisesti tarinoiden hyödyntämiseen yritysviestinnässä.

 

Kokemuksia

”Saimme konkreettisia vinkkejä siitä, miten hankkeiden tuloksia voi tuoda esiin paremmin ja samalla parantaa hankkeiden vaikuttavuutta. Alkoi tuntua siltä, että hyvä viestintä on kaikille mahdollista!”
Eeva Arpala, kehittämissuunnittelija, Aisapari ry

”Susanna ei pelkästään ”luennoinut” vaan otti heti kuulijansa mukaan. Raikas esiintymistyyli. Uusia näkökulmia viestinnän arkeen. Suosittelen! :)”
Riitta Koivukoski, Suomen metsäkeskuksen Pohjalaiset metsät aktiivisiin käsiin -hanke