Tarinoita ja taikuutta verkostona

Viestintätoimisto Loistava sijaitsee Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla, mutta toimintakenttänä on koko Suomi.

Palveluidemme ytimessä ovat organisaatioiden sisältöjen strateginen suunnittelu ja tuotanto sekä erinomaisen hyvä asiakaspalvelu.

Loistavan viestintätoimiston tarina.

Tarinoita ja taikuutta verkostona

Viestintätoimisto Loistava sijaitsee Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla, mutta toimintakenttänä on koko Suomi.

Palveluidemme ytimessä ovat organisaatioiden sisältöjen strateginen suunnittelu ja tuotanto sekä erinomaisen hyvä asiakaspalvelu.

Miten Viestintätoimisto Loistava sai alkunsa

Lapsena rakastin kirjoittaa, piirtää, lukea ja näytellä. Kun yläasteella alettiin harjoitella ainekirjoitusta, en kirjoittanut aiheainetta, vaan halusin sen sijaan aina itse keksiä jonkin tarinan. Milloin kirjoitin surullisista lohikäärmeistä, milloin lohduttomista teinirakkauksista.

Perustin Viestintätoimisto Loistavan (silloin nimellä Loistava sisältötoimisto) pitkän harkinnan jälkeen keväällä 2016. Olin saanut siihen mennessä työskennellä viestintätoimistossa jo vuosia. Olin saanut olla osa mahtavaa työyhteisöä, jossa johtajilla oli ymmärrystä antaa työntekijöiden itse vaikuttaa työskentelyaikoihin ja -paikkaan. Siksi teinkin paljon etätöitä. Tuo ymmärtäväinen työnantaja oli ymmärtäväinen myös silloin, kun ilmoitin haluavani irtisanoutua ja perustaa oman yrityksen. Teemme edelleen paljon yhteistyötä.

Vuosien varrella toiminta on kehittynyt ja kasvanutkin, asiakastarve on myös muuttunut. Palveluvalikoimakin on laajentunut yhä enemmän myös visuaaliseen suunnitteluun ja www-suunnitteluun, vaikka sisältöjä edelleen runsaasti tuotammekin etenkin asiakkaidemme verkkosivuille. Syksyllä 2020 yrityksestä tuli myös työnantajayritys. Siihen liittyen yhtiömuoto vaihtui osakeyhtiöksi 1. tammikuuta 2021. Samalla nimi vaihdettiin laajentunutta toimintaa paremmin kuvaavaksi Viestintätoimisto Loistavaksi.

Täyden palvelun viestintätoimiston taustalla on toimiva yhteistyöverkosto.

Viestintätoimisto Loistavalla on monia yhteistyökumppaneita, joilta ostamme osan sisällöntuotannon töistä ja graafisen suunnittelun.

Verkostona työskentely antaa mahdollisuuden työskennellä joustavasti mutta ennen kaikkea asiakkaita optimaalisella työpanoksella palvellen.

Susannan lisäksi asiakkaita palvelee Mari Salonen. Teemme yhteistyötä myös muun muassa mainostoimisto Framillin, Japo Palveluiden, käännöstoimisto Lingon, WebDesign Miia Ylisen, Mainostoimisto Ikonoksen ja valo- ja videokuvaaja Tuukka Kivirannan kanssa.

Voit olla varma, että kauttamme saat täydet viestintätoimistopalvelut niin pieniin kuin isompiinkin tarpeisiin. Verkostona työskentely antaa jokaisen toimijan olla parhaimmillaan – näin myös asiakkaat saavat parasta mahdollista tekemistä.

-Susanna

Loistava sisältötoimisto palvelee sinua koko Suomen alueella.

Kaikki tekemisemme perustuu aina hyvään asiakaspalveluun ja luottamukseen. Myös aitous, innostus ja paikallisuus ovat tärkeitä arvoja Viestintätoimisto Loistavalle.