Sisällöntuotantoa viestintään

Sisällöntuotannon palvelumme sopii sekä yksittäisille yrityksille että muille viestintä- tai mainostoimistoille, jotka tarvitsevat hetkellistä lisäresurssia. Teemme yhteistyötä monien mainos- ja viestintätoimistojen sekä mediatalojen kanssa. Palvelumme ovat helppoja ostaa aina tilanteen mukaan. Myymme yksittäisiä artikkeleja mutta toteutamme myös laajempia projekteja, jotka voivat sisältää mitä tahansa sisällöntuotantoa, sisältösuunnittelua sekä projektinhallintaa tarpeen mukaan.

Sisällöntuottajamme hallistevat esimerkiksi sote- ja terveysaiheet, yritysaiheet, matkailun, maatalouden, maaseutukehittämisen ja laitesukelluksen. Toteutamme sisällöntuotantoa sekä itse että ostopalveluna. Kysy myös sisältösuunnittelua, eli minkälaista sisältöä voisimme toteuttaa tukemaan markkinointistrategiaasi.

Sisällöntuotannon hinnat

Yksittäiset artikkelit alkaen 290e+alv.

Projektit alkaen 10h 650e+alv.

Tarjoamme mielellämme myös laajempia kokonaisuuksia tuotettavaksi. Hinnoittelu perustuu esimerkiki 50 tunnin sopimukseen. Tuottajuus sisältää myös tarvittaessa sisällöntuotantoa.

Projekteissa hinnoittelu perustuu aina tapauskohtaisesti arvioituun työmäärään. Selkeä hinnoittelu helpottaa kustannusarvioinnissa. Kysy lisää!