Viestinnän ja markkinoinnin palvelut

Haetko viestinnän projektiisi sopivaa vetäjää tai tarvitsetko viestinnän hallintaan apua säännöllisesti? Ratkaisu voi olla viestinnän hallinta tai tuottaminen ostopalveluna. Palvelumme on suunnattu yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat tehoa, osaamista, sisällöntuotantoa ja projektijohtamista yrityksensä viestintään ja markkinointiin. Toimimme Järviseudulla, Etelä-Pohjanmaalla, mutta yritykset mistä päin Suomea tahansa voivat olla yhteyksissä.

Markkinointipäällikkö-palvelullamme saat yrityksemme ammattitaitoisen markkinointipäällikön ostopalveluna yrityksesi tai organisaatiosi käyttöön juuri sellaiseksi ajaksi, kuin teillä tarvetta on. Kokonaisulkoistus on erinomaisen tehokas tapa toteuttaa yrityksen tai organisaation markkinointia. Toteutamme myös tapahtumamarkkinoinnin suunnittelun ja halutessasi koko tapahtumajärjestämisen avaimet käteen -periaatteella. Myös messuosastojen suunnittelu ja hostaus.

Mitä tahansa markkinoinnin ja viestinnän tarpeita tai kysymyksiä sinulla onkaan, ota yhteyttä. Katsotaan, voimmeko auttaa. Pääset tutkimaan esimerkkihinnastoamme täällä.

Markkinointipäällikkö käytännössä

Esimerkiksi kymmenen tunnin kuukausisopimuksella pääsemme hienosti jo toteuttamaan markkinoinnin perustoimia. Homma toimii niin, että markkinoinnin asiantuntijamme joko osallistuu organisaation palavereihin ja sisällöntuotantoon TAI keräät itse aineiston ja toimitat sen meille. Oma markkinointipäällikkösi lähtee tältä pohjalta suunnittelemaan yrityksenne markkinointitoimenpiteitä. Voimme myös luoda kokonaan uuden markkinointistrategian, jota lähdemme toteuttamaan yhteistyössä.

Pk-sektorin yrityksillä tai kunnilla ei välttämättä ole omaa markkinointivastaavaa ollenkaan, mikä usein tarkoittaa sitä, että markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu tehdään oman toimen ohella silloin kun aikaa jää. Tämän päivän haastava työelämä on sellaista, että aikaa todella harvoin jää. Siksi niin moni hyötyisi ulkoistetusta markkinointipäällikkö-palvelusta. Tarvitsetko apua silloin tällöin, kerran kvartaalissa, viikoittain, kerran kuussa – kaikki on mahdollista ja räätälöitävissä juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Pyydä tarjousta, yhteystietomme löytyvät täältä.