Palvelut2018-01-01T16:36:38+00:00

Sisällöntuotantoa, tarinoita ja viestintää.

 

Olen viestinnän ammattilainen sekä freelance-toimittaja ja sisällöntuottaja. Koulutukseltani olen yritysviestinnän tradenomi, olen valmistunut Satakunnan ammattikorkeakoulun Kankaanpään liiketalouden yksiköstä vuonna 2009. Viestinnän alalla olen työskennellyt vakituisesti elokuusta 2009 lähtien. Oman yrityksen perustin kotiseudulleni huhtikuussa 2016. Asun Vimpelissä perheeni kanssa, harrastan lukemista (ainoastaan loma-aikoina, koska silloin jaksan valvoa myöhään) luontokävelyitä, yritän harrastaa satunnaisesti onnistuen myös puutarhanhoitoa. Tuorein harrastukseni on laitesukellus, mihin teoriassa hurahdin jo vuosia sitten, kun ryhdyin tekemään Sukeltajaliiton Sukeltaja-lehteä (jota muuten vieläkin teen hyvässä yhteistyössä Kumppanian kanssa).

Viestintäpalveluja yrityksille ja organisaatioille

Tarjoan viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijapalveluita pk-yrityksille Järviseudulla sekä sisällöntuotantoa. Palveluni on viestinnän tai markkinoinnin suunnittelua, viestinnän projektinhallintaa tai kehittämistä, tiedottamista sekä sisällöntuotantoa. Laajan yhteistyökumppaneiden verkostoni avulla pystymme tuottamaan myös kokonaisia verkkosivuja, lehtiä, esitteitä, uutiskirjeitä ja kaikkea, mitä yritys voi viestinnässään tarvita.
Sidosryhmäviestinnästä etenkin lehtien tekemisen muodossa minulla on pitkä kokemus. Toimin tuottajana ja toimitussihteerinä muutamissa lehdissä. Olen sitä mieltä, että asiakaslehdet ovat sidosryhmäviestintää parhaimmillaan. Huolellisesti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu printtijulkaisu erottuu tämän päivän asiakasviestinnässä edukseen erinomaisesti.