Sisällöntuotanto 2017-08-09T06:39:23+00:00

Sisällöntuotantoa viestintään

Teen yhteistyötä monien mainos- ja viestintätoimistojen sekä mediatalojen kanssa. Alalla resurssien ja osaamisen tarpeet vaihtelevat. Palveluni ovat helppoja ostaa aina tilanteen mukaan. Myyn yksittäisiä artikkeleja mutta mielelläni otan myös urakkatehtäviä, jotka voivat sisältää mitä tahansa sisällöntuotantoa, sisältösuunnittelua sekä projektinhallintaa tarpeen mukaan. Olen nopea, enkä pelkää tarttua vaikeampiinkaan aiheisiin.

Teen mielelläni erityisesti sidosryhmälehtiä.
Erikoisosaamisalueillani ovat terveys- ja hyvinvointiaiheet, laitesukellus sekä sukelluksen muut lajit, pk-yrittäjyys ja sote-uudistus. Muita kiinnostuksen kohteita ja aiheita, joita seuraan ovat maaseutukehittäminen, kotimaanmatkailu ja matkailun edistäminen, digitalisaatio sekä maa- ja metsätalous.

Tutustu minuun tarkemmin LinkedInissä

Sisällöntuotannon hinnat

Yksittäiset artikkelit alkaen 245e+alv.

Urakat alkaen 10h 490e+alv. Esim. 10h/kk mitä tahansa sisällöntuotantoa.

Tarjoan mielelläni laajempia kokonaisuuksia tuotettavaksi. Hinnoittelu perustuu esimerkiki 50 tunnin sopimukseen. Tuottajuus sisältää myös tarvittaessa sisällöntuotantoa. 

Projekteissa hinnoittelu perustuu aina tapauskohtaisesti arvioituun työmäärään. Selkeä hinnoittelu helpottaa kustannusarvioinnissa. Kysy lisää!